Hrenzele

de ancanicoleta91 in Mancaruri de legume, 20 Mar 2014 | 29012 vizualizari

 

Aceste hrenzele cum se spun pe la noi le poate face chiar si un copil sunt simple, rapide si pe deasupra foarte gustoase.Am vazut postate retete asemanatoare dar eu asa o stiu de la mama,bunica etc.Numarul de portii este scris aproximativ acuma depinde si de cate poate manca fiecare ,ies in jur de 30 de bucati .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 1-2 linguri faina alba
  • 1lingurita bicarbonat sau praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrenzele:

Se curata cartofii si se dau pe razatoare (eu ii dau pe cea mica sa-mi iasa pasta dar se poate si pe cea mare),se storc putin de zeama si se adauga restul ingredientelor.

Cand terminam compozitia punem ulei la incins si cu o lingura luam din compozitie si facem forme rotunde.Le coacem pe ambele parti la foc mai mic ca sa se poata face bine cartofii.

Se pot servi cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrenzele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures reteta bunicii