Hribi cu smantana

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 3754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi fierti (eu am avut la congelator )
  • 700 g smantana cu grasime 12%
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • doua oua
  • o lingura de faina de grau
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu smantana:

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins . Se adauga hribii fierti peste ceapa calita si se lasa 10 minute pe foc amestecand continuu. Batem ouale cu smantana si o lingura de faina, adaugam sare si piper ( dupa gustul fiecaruia )  dupa care turnam amestecul peste hribi. Lasam pe foc pentru inca 10-12 minute. Pisam usturoiul si-l  adaugam la sfarsit. Optional se  poate adauga si patrunjel verde tocat. 

Se serveste cu mamaliguta fierbinte.

Pofta buna !


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana