Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

de DinDragostePentruGatit in Porc, 19 Ian 2013 | 10859 vizualizari

COMENTARII (15)

Zamfira 1

19.01.2013, 14:09

o reteta minunata!!!

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:09

Muuultumesc, Zamfira!

Ela68 1

19.01.2013, 14:17

si eu mananc hrisca destul de mult, dar simpla, cu apa fierbinte, apoi strecurata. Nu m-am gandit sa fac mancare cu ea. Cred ca e foarte buna. chiar si fara carne.

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:19

Eu de origine sovietica , o preparam in fel si chip.

Ela68 1

19.01.2013, 14:24

ooo, da, o prefer asa !

MotanLaOale 1

19.01.2013, 14:39

Bunica 1

19.01.2013, 14:43

N-am mancat hrisca pana acum!

Bya Ralu 1

19.01.2013, 14:46

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:59

Bunica, are un miros specific, diferit de restul cerealelor, cu toate ca nu e o cereala. Cand eram mica nu prea imi placea... mancam si miere de hrisca, neagra si foarte parfumata. Ce amintiri!

_Alina_ 1

19.01.2013, 15:00

gaby_gabytza 1

19.01.2013, 15:27

plaaaaaaace

adry88 1

19.01.2013, 17:12

bun

Rocsi 1

19.01.2013, 18:51

Lau 1

19.01.2013, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava