Humus reteta (pentru doua portii)

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 5475 vizualizari

 

 Humus reteta

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 250 g de naut,
  • 1 lamaie(juice),
  • 50 ml de ulei,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingura pasta de susan(tahini),
  • Pentru decor:
  • Patrunjel, lamaie,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta (pentru doua portii):

Humus reteta

Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, se scurge a doua zi si se pune la fiert, se verifica sapte boabe si daca sunt facute inseamna ca este fiert(este metoda lui Anne Burell TV Paprika, Secretele unui Bucatar Sef de restaurant) daca nu sunt fierte se continua fierberea daca sunt fierte se scurg, se trec printr-un jet de apa si se vor mixa in robotul de bucatarie, adaugam si pasta de susan(tahini).

Stoarcem lamaia adaugam juice-ul, pisam bine cateii de usturoi si ii adaugam si pe acestia, saram si gustam.

Pasta rezultata se va pune intr-un bol, mai adaugam putin ulei si vom decora cu lamaie si patrunjel. Produsul rezultat va fi ca cel din imaginea alaturata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta (pentru doua portii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

10.04.2013, 08:43

Sim0na 1

10.04.2013, 14:19

Place

nico15 1

11.04.2013, 21:44

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]