Iahnie de fasole

de Adi75 in Mancaruri de legume, 16 Feb 2014 | 4515 vizualizari

 

Fac aceasta reteta cand sunt in criza de timp , rapida , buna si satioasa .

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de fasole (425 ml fiecare)
  • 500 g carnati afumati
  • 200 g costita afumata
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • o crenguta cimbru uscat
  • 3 foi de dafin
  • ulei
  • sare , piper , boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se pune putin ulei intr- o cratita in care calim putin carnatii si costita deja portionata, apoi adaugam morcovii, ceapa taiata cubulete se lasa la se caleasca putin, punem piperul si boiaua de ardei dulce, apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute. Adaugam si fasolea scursa de apa, adaugam sucul de rosii, usturoiul taiat cubulete mici, foile de dafin si crenguta de cimbru, mai punem putina apa daca este nevoie, lasam sa mai fiarba 20 minute la foc mic . 

TIPS-URI

1

Pentru fatada pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si calesc putina ceapa din cele doua , mai adaug putina boia si piper , se pun peste fasole dupa ce am oprit focul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute