Iahnie de fasole cu ciolan afumat

de susu in Mancaruri de legume, 23 Feb 2011 | 8170 vizualizari

 

Aceasta mancare minunata am pregatit-o de nenumarate ori, cred ca este pe placul tuturor iar eu am incercat-o si cu doua feluri de fasole atat alba cat si rosie, rezultatul a fost acelasi

 

INGREDIENTE

  • Ciolan
  • Kaizer afumat
  • Fasole
  • Ceapa
  • Ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • Marar
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Pasta de tomate
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat:

Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]