Iahnie de fasole cu kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 28395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 300g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu kaizer:

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte.

se fierbe pana se inmoaie boabele.

separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa,se adauga ardeiul taiat marunt si dupa cateva minute pasta de tomate.dupa 5 minute se adauga in vasul cu fasole,se amesteca bine,se potriveste gustul de sare si piper,se adauga foile de dafin.si se mai da un clocot.se serveste cu muraturi!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta in crapatura de carnat