Iahnie de fasole cu kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 28930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 300g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu kaizer:

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte.

se fierbe pana se inmoaie boabele.

separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa,se adauga ardeiul taiat marunt si dupa cateva minute pasta de tomate.dupa 5 minute se adauga in vasul cu fasole,se amesteca bine,se potriveste gustul de sare si piper,se adauga foile de dafin.si se mai da un clocot.se serveste cu muraturi!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]