Iahnie de fasole cu kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 27988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 300g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu kaizer:

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte.

se fierbe pana se inmoaie boabele.

separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa,se adauga ardeiul taiat marunt si dupa cateva minute pasta de tomate.dupa 5 minute se adauga in vasul cu fasole,se amesteca bine,se potriveste gustul de sare si piper,se adauga foile de dafin.si se mai da un clocot.se serveste cu muraturi!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui