Iahnie de naut

de dantes in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 5236 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut
  • 300 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de naut:

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte, apoi se fierbe 2-3 ore, pana cand se inmoaie si se scurge bine de apa. Punem intr-o oala uleiul, faina si usturoiul pisat; cand incep sa se prajeasca putin, adaugam nautul si sucul de rosii si lasam sa fiarba pana scade lichidul. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, cu muraturile preferate.

TIPS-URI

1

Iahnie

2

naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si ciuperci de post