Iahnie de naut

de dantes in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 5174 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut
  • 300 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de naut:

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte, apoi se fierbe 2-3 ore, pana cand se inmoaie si se scurge bine de apa. Punem intr-o oala uleiul, faina si usturoiul pisat; cand incep sa se prajeasca putin, adaugam nautul si sucul de rosii si lasam sa fiarba pana scade lichidul. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, cu muraturile preferate.

TIPS-URI

1

Iahnie

2

naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara cu mamaliguta