Icre de crap

de iry-gabriela in Peste, 15 Apr 2012 | 7346 vizualizari

 

....tot ce este legat de peste imi este pe plac.......

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de icre de crap,
  • miezul de la 2 felii de paine,
  • o ceasca de lapte,
  • 3 lingurite de sifon,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 300 ml ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

  • miezul de paine se pune la inmuiat,ijn lapte.  
  • icrele se freaca cu putin ulei,ca la maioneza,apoi se adauga cate putin din miezul de paine,zeama de lamaie,sifon si ulei pana obtinem cantitate dorita,devenind o pasta consinstenta.  
  • optional se poate adauga si ceapa taiata marunt.  
  • se servaste in cupe ornate cu masline si frunze de patrunjel.

TIPS-URI

1

in loc de paine se poate pune 3 lingurite de gris,fiert si racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]