Icre de crap

de nadea68 in Peste, 26 Feb 2014 | 6005 vizualizari

 

Nu stiu voi dar eu ador icrele...de crap,de stiuca...icre negre :)...

 

INGREDIENTE

  • 200 g icre de crap
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • ceapa
  • zeama de la o lamaie sau otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Secretul de a prepara icrele e multa rabdare  :)....Ca sa se bata bine,icrele trebuie sa fie sarat si nu proaspat.

Punem icrele intr-un bol.Incepem sa adaugam ulei cate un pic,foarte putin si des la inceput.De data asta am folosit  batatorul electric.

Continuam sa batem si sa adaugam ulei pana incepe sa se ingroase.

Cand incepe sa se ingroase incepem sa adaugam si zeama de lamaie.

Cu multa rabdare reusim sa obtinem niste icre cremoase :)

Pentru salata de icre,luam o ceapa si o taiem extra-fin.Adauga la icre si servim.

 

TIPS-URI

1

daca pentru un motiv sau altul nu vrea sa se ingroase :) puteti adauga miez de paine sau amidon

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de crap delicioase