Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 12197 vizualizari

 

Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba boabe
  • 1 ceapa
  • sare
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 4-5 linguri ulei
  • masline pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Scurgem bine conserva. Mixam boabele impreuna cu sare  si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam cate putin ulei si frecam continuu ca la maioneza. Tocam ceapa fin si o adaugam in fasole. Omogenizam. Punem icrele intr-un castron si decoram cu masline negre.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]