Icre de Manciuria

de -tony- in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 9268 vizualizari

 

fasole batuta sau fasole facaluita sau icre de manciuria cum se zice in zona noastra ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole
  • sare
  • 1/2 capatina de usturoi
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de Manciuria:

Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert.

O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare.

Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat.

Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul.

Amestecam bine.

 

TIPS-URI

1

in zona mea se face un ( trinci , rantaj ) sos dens din ceapa calita cu sos de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de Manciuria" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]