Icre de Manciuria

de -tony- in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 9205 vizualizari

 

fasole batuta sau fasole facaluita sau icre de manciuria cum se zice in zona noastra ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole
  • sare
  • 1/2 capatina de usturoi
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de Manciuria:

Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert.

O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare.

Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat.

Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul.

Amestecam bine.

 

TIPS-URI

1

in zona mea se face un ( trinci , rantaj ) sos dens din ceapa calita cu sos de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de Manciuria" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de soia cu piure