Icre false

de Michelle in Mancaruri de post, 16 Ian 2010 | 11974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 3 lg gris
  • 500 gr conopida fiarta
  • ulei
  • sare zeama de lamaie
  • o ceapa mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre false:

Amestecam grisul cu apa si le fierbem pana se ingroasa,lasam la racit.
Fierbem conopida,o strecuram si apoi o pasam

adaugam si grisul,

apoi mixam pana se omogenizeaza cele doua compoziti si incepem sa turnam ulei pana ce ajunge la consistenta dorita

adaugam ceapa tocata,sare,zeama de lamaie dupa gust...si gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre false" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

FlyingRoo 1

22.04.2010, 05:05

Ce "false" dom'ne ca-s adevarate rau!
Mai bine le zicem icre de post, ce ziceti?

Michelle 1

01.05.2010, 15:24

icre de post daca tu vrei le poti numi..

elena1988 1

02.02.2011, 16:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]