Ied la cuptor

de dantes in Oaie, 18 Apr 2017 | 5994 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ied (circa 5-6 Kg)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia afumata
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied la cuptor:

Spalam bine carnea de ied, o transam, o impanam cu usturoiul taiat in doua. Condimentam cu sare, piper, cimbru, boia afumata dupa gust si masam putin, sa intre aromele in carne.Taiem subtire usturoiul verde si frunzele de patrunjel si le presaram peste carne. Asezam carnea in tava si adaugam un pahar de vin alb, unul de apa si o acoperim cu o folie de aluminiu.        

 Introducem tava la cuptor si dupa 30 minute, o intoarcem si o acoperim iar, cu folia de aluminiu. Dupa inca 30 de minute, dam jos folia si o lasam la cuptor inca o ora, ungand din cand in cand, cu lichidul din tava. Cand este rumenita bine, o scoatem din tava si o servim alaturi de cartofi natur si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpa de ied