Pregatim pentru inceput aluatul. Frecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Cernem faina intr-un vas. Adaugam praful de sare, ouale si iaurtul. Amestecam putin si adaugam si drojdia, zaharul vanilat si uleiul. Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Punem aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.
Pregatim in acest timp budinca. Amestecam praful de budinca cu zaharul si 5 linguri de lapte. Restul de lapte il punem la fiert. Cand fierbe luam de pe foc si adaugam budinca. Amestecam bine si mai punem pe foc pana se ingroasa. Luam budinca de pe foc, adaugam esenta de lamaie si lasam la racit.
Dupa ce a dospit aluatul il intindem cu o grosime de 0,5 cm. Decupam cu o forma iepurasi. Punem pe un iepuras o lingurita de budinca si asezam deasupra alt iepuras. Lipim bine marginile. Asezam iepurasii in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem iepurasii cu galbenus de ou batut cu putin lapte si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C 25 minute.
Dupa ce se racesc pudram cu zahar pudra.
Deliciosi si pufosi!