Iepure cu cartofi la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2019 | 3264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lincurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 cutie rosii in sos
  • 6 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi la cuptor:

Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.

Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-o oala, pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa, usturoiul si morocvul, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam vinul, supa de pui, condimentele si rosiile cu sos.

Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min, dupa care adaugam peste carne, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 minute, depinde cat de batran este iepurele.

Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6, in ultimele 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure pe pat de cartofi