Iepure cu cimbru

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2013 | 6402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne iepure
  • 150 gr pesmet
  • cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cimbru:

Se ia carnea si se spala.

Intr-un bol punem ulei de masline,sucul de la lamaie,sare,piper.Punem carnea in bol,amestecam bine si lasam la marinat circa 30 minute la frigider.

In alt bol amestecam pesmetul cu cimbrul.Se trece carnea prin accest amestec si se prajeste pe o tava antiaderenta sau direct pe gratar.

Carnea este gata cand langa os carnea nu va fi rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

24.07.2013, 16:22

cam bun

nilgun 1

24.07.2013, 21:17

bun

- Andreea - 1

25.07.2013, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti