Iepure la cuptor in vas roman

de michello_24 in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 17010 vizualizari

 

daca vrei sa ai parte de o friptura pe cinste gateste-o in vas roman

 

INGREDIENTE

  • un iepure 
  • cimbru
  •  usturoi
  • o cana vin rosu de tara
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor in vas roman:

Se spala bine iepurele si se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia (eu l-am taiat in 6 buc)

se unge cu ulei si  cu toate condimentele de mai sus,dupa care se aseaza in vasul roman.

Dupa 20-25 min se adauga si  cana cu  vin .

Din cand in cand eu am mai intors bucatile de pe o parte pe alta.

Cand considerati ca s-a facut carnea scoateti capacul  si atunci carnea va deveni frumos  rumenita.

POFTA BUNA ... 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]