Imbucaturi de pizza din paine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 5270 vizualizari

 

Acest preparat face parte din seria "ce sa mai rontaim". Se pregateste repede, miroase extraordinar este potrivit pentru musafirii neasteptati sau pentru momentele cand urmarim un film.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de bagheta (paine);
  • o mana de masline (fara samburi, taiate rondele);
  • 5 linguri cu pasta de rosii;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • putin busuioc;
  • putin oregano;
  • putin cimbru;
  • 1 carnat trandafir;
  • 150 gr. cascaval ras;
  • putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imbucaturi de pizza din paine:

Taiem bageta in doua, pe lungime.

Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare.

Ungem feliile de paine cu acest amestec.

Cascavalul ras il asezam peste sosul de rosii.

Taiem carnatul rondele subtiri si il punem peste cascaval. Maslinele le taiem si le asezam langa bucatile de carnacior. Presaram cu condimente, asexam totul in tava si lasam la cuptor, la 240 grade pentru aproximativ 15 min pana se topeste cascavalul si se rumeneste carnatul.

Taiem cu un cutit de paine, felii late de 2-3 cm si servim.

TIPS-URI

1

Se serveste cu bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Imbucaturi de pizza din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

scortisoara 1

20.06.2013, 17:31

cui ii mai trebuie pizza cand ai asa bunatate :-j , super idee!

Bunica 1

20.06.2013, 19:26

Picazzete minunate!

marcela1979 1

20.06.2013, 20:18

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne (polpettone)