Impletitura de carne cu sos de toamna

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2507 vizualizari

 

Stiu ca nu este toamna, din pacate nici primavara :P dar cand am preparat reteta era toamna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de porc
  • 400 g pulpa vitel
  • 3 mere golden
  • 1 para
  • 1 ceapa rosie
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura de carne cu sos de toamna:

Taiem carnea fasii subtiri. Le asezonam cu sare si piper apoi impletim o fasie de carne de porc cu una de carne de vitel si le prindem la capete cu scobitori. Incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem impletiturile cateva minute pe fiecare parte. Le lasam sa se racoreasca si pregatim sosul. Intr-o tigaie incingem putin ulei, adaugam ceapa taiata cubulete si o lasam pana devine sticloasa. Adaugam merele si para taiate tot cubulete, vin alb cat sa le acopere, saram si piperam dupa gust. Lasam pana se evapora vinul. Servim bucatele de carne cu sosul de fructe alaturi de un pahar de vin. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura de carne cu sos de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]