Inghetata cu caramel

de Lau in Dulciuri, 20 Iun 2012 | 5084 vizualizari

 

by Miha,eu am pus crema de branza in loc de mascarpone

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 150 g crema de branza cu smantana de la delaco
  • 350 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250ml+50 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu caramel:

Caramelizam 100 g zahar,

Cand a devenit auriu se adauga untul si 50 ml frisca lichida,se fierbe la foc mic,pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase,se lasa la racit

Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pane devine ca o crema,adaugam laptele fierbinte

Punem vasul pe foc si amestecam continuu,se fierbe pana se ingroasa,se lasa la racit,

In compozitia de galbenusuri racita se adauga sosul de caramel,branza si frisca batuta,se incorporeaza usor cu o lingura cu miscari de jos in sus,

Se pune in caserole si se da la congelator pentru cateva ore,

Eu am pus bomboane boni bom in pahare si dupa care am adaugat compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]