Inghetata cu coacaze

de mihaelaM in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4linguri zahar
  • 4oua
  • 1cutie frisca lichida hulala(500ml)
  • dulceata de coacaze(5linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu coacaze:

Laptele il punem la fiert.Galbenusurile le frecam cu 2linguri zahar bine dupa care le punem peste lapte ,dar cand laptele a dat in fiert si amestecam continuu pana se ingroasa.

Stingem focul si lasam sa se raceasca bine ,apoi adaugam albusurile batute spuma tare cu restul de zahar.

Batem si frisca ,  dupa care o amestecam in compozitie si punem in congelator cam 1ora cat sa inghete putin.

Scoatem vasul si adaugam coacazele si apoi putem pune in pahare de plastic.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

coacazele au fost puse dupa ce compozitia a inghetat fiindca altfel se duceau pe fundul paharelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de menta