Inghetata de cacao si ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 8045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr a obtine 500 de gr de inghetata e nevoie:
  • 3 oua
  • 300 ml de lapte
  • 1-2 lingura de cacao
  • 1 lingura de faina
  • o lingurita de unt sau margarina
  • ciocolata cu lapte
  • ciocolata ptr ornat si bombonele
  • 150 gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao si ciocolata:

Se amesteca galbenusurile cu 100 de gr de zahar,laptele,faina,cacaoa si untul.Se pune pe foc mic si se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu sa nu se prinda de cratita.Apoi se da sa se raceasca.

Intre timp se bat albusurile spuma cu restul de zahar pa ptr bezele apoi se amesteca cele doua compozitii si se adauga bucatele de ciocolata,apoi se toarna intr-o cutie sau forme si se da la congelator.Cand s-a inghetat se pune in cupe si se orneaza cu bucati de ciocolata si bombonele sau cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]