Inghetata de caise

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 caise
  • 2 piersici
  • 100 ml smantana
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele si piersicile se spala,se taie in 2 se scot samburii.

Punem apa intr-o cratita si punem la foc, cand incepe sa fiarba adaugam fructele si lasam sa fiarba putin cat sa se inmoaie.

Le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine.

Le decojim  si le pisam cu furculita pana obtinem un piure.

Mixam frisca,adaugam smantana si piureul de fructe,(daca dorim putem adauga zahar sau miere)omogenizam bine.

Turnam compozitia intr-o caserola si dam la congelator.

Amestecam din ora in ora,cca de 3-4 ori.

Ultima daca cand am amestecat am pus inghetata in pahare si am infipt un bat de inghetata in mijloc,

Eu am amestecat cateva linguri de frisca cu 1 lingura de dulceata de capsuni si am alterat compozitiile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de rubarba