Inghetata de ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 12 Aug 2016 | 2686 vizualizari

 

Inghetata cremoasa si delicioasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/inghetata-de-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 ml frisca lichida
    • 4 albusuri
    • 5 linguri de zahar
    • 4 linguri de cacao
    • 1/2 esenta de rom.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Mixam frisca lichida pana devine o spuma densa.

Albusurile le mixam separat impreuna cu zaharul.Amestecam frisca cu albusurile, adaugam cacao cernuta si esenta de rom si amestecam bine.

Punem in boluri si dam la congelator 3-4 ore pana cand se ingheata.

Este foarte cremoasa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu esenta de portocale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac traditional pufos