Inghetata de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 10777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana aceasta se topeste. Se da deoparte si se lasa la racit.

Cand compozitia s-a racit foarte bine se adauga frisca batuta si se omogenizeaza amestecand usor.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri cu gem de caise