Inghetata de ciocolata alba

de Patty in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 3356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba;
  • 400 ml smantana pentru frisca;
  • nuca de cocos albastra;
  • bombonele decor;
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata alba:

 Intr-o cratita se pun bucatatele de ciocolata alba si apoi se toarna jumatate din cantitatea de smantana.Se pune la foc mic sau baine-marie pana se topeste complet.

    Cand ciocolata alba este topita se adauga si restul de smantana si se introduce la frigider pentru 3-4 ore.Apoi mixam bine compozitia si o introducem la congelator pentru 5-6 ore.

   Inghetata se amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge acele de gheata care se formeaza si pentru a obtine o textura mai cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]