Inghetata de_menta

de diaconta in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 7143 vizualizari

 

Un alt desert care da dependenta.Azi a fost o zi mohorata,asa ca mi-am zis ....so what?...nu pot sa savurez o inghetat delicioasa,chiar daca-i de menta si racoritoare? Ba pooooooooooot ...si inca cum,mai ales ca ,dupa cum se stie,am o slabiciune pentru inghetata,iar aceasta a fost cremoasa si bunnnnnnna rau.Mai ales ca i-am adaugat si niste sticksuri ciocolatoase cu inimioara de ....menta.Si in timp ce savuram inghetata,soarele invidios si-a facut aparitia,dar suparat s-a ascuns din nou.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 100 ml iaurt
  • 100 ml lapte evaporat
  • 5 linguri sirop de menta
  • sticksuri de ciocolata si frunze de menta pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de_menta:

Se amesteca frisca cu iaurtul si laptele evaporat si se mixeaza pana cand se obtine o spuma.Se adauga siropul de menta si se amesteca usor cu o paleta pana la incorporarea lui.

Siropul meu nu a avut destul colorant,asa ca nu am obtinut o culoare prea verde,dar gustul de menta s-a simtit suficient.

Se pune intr-un vas si se lasa la congelator.Se mai scoate vasul la interval de o ora si se amesteca,pentru a evita formarea acelor de gheata.

Am fost foarte multumita de aspect,consistenta  dar mai ales de gust.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de_menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse “After Eight”