Inghetata Mars

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 5835 vizualizari

 

Reteta Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 200 gr batoane Mars
  • 1 lingura zahar
  • 4 galbenusuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Mars:

Se amesteca frisca lichida cu laptele, se adauga batoanele Mars taiate in bucati si se pun pe foc pana cand ciocolata se topeste. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga din compozitia de lapte putin cate putin amestecand. Se lasa sa se raceasca si se da la congelator. Pur si simplu delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Mars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]