Inimi cusute

de cccris in Torturi, 15 Feb 2010 | 8103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat pandispan
  • mousse de menta http://www.bucataras.ro/retete/2025/tort-de-ciocolata-umplut-cu-menta.html#comments
  • jeleu de ciocolata:
  • 230 apa,
  • 5 mini toblerone amarui,
  • gelatina
  • pasta de zahar
  • sirop de menta verde
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi cusute:

Se pune un strat de pandispan, un strat de mousse de menta, un alt blat pandispan.

In mousse-ul de menta am pus sirop de menta verde ca sa fie colorat, iar pentru decor am pus putin sirop in pasta de zahar sa dau culoare. Am facut un jeleu cu ciocolata topita in apa si gelatina, dupa racire am taiat jeleul bucati si l-am amestecat in mousse pentru contrast si aroma.

M-am inspirat din tortul vitraliu de pe culinar si a iesit frumos. Nu va spun ce gust bun are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi cusute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)