Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

de Ina in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 30003 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

27.08.2010, 20:24

vai ce bine arata!!!

Ina 1

27.08.2010, 20:40

Si ce bune au fost!!!

rivka 1

27.08.2010, 20:50

creeeeeeeeeeed....

Corinuta 1

27.08.2010, 23:03

5 furcu!

Dana Cristea - pusikmea 1

28.08.2010, 08:05

Ina 1

28.08.2010, 08:37

Corina Pusikmea

Julie 1

28.08.2010, 12:59

Vreau si eu o portie!

Julie 1

28.08.2010, 12:59

Super avatar!

Ina 1

28.08.2010, 13:34

Defapt am vrut sa-l pun pe Costel la avatar, imbract cu sortul ala, dar nu se vedea scrisul bine

mena29 1

28.08.2010, 15:38

Super meniu pentru sotul meu

Ina 1

29.08.2010, 16:30

cred ca pentru toti sotii

fluturas 1

23.06.2012, 14:38

Fac si eu acum ca mi-ai făcut pofta..pun in plus ciuperci proaspete,ceapa si ardei roșu...abia aștept!

dumy86 1

02.03.2013, 14:17

fac si eu acu sa vedem cum o sa iasa

-Licurici- 1

08.08.2018, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă