Inimioare cu caise

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 28 Iun 2010 | 3844 vizualizari

 

azi am vrut sa stau cuminte si sa nu mai intru in bucatarie, dar ce sa te faci cu fetele astea de pe bucataras care imi fac mereu pofta cu cate ceva :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • un cubulet de unt
  • 1 iaurt cremoso
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • caise
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu caise:

Batem ouale intregi cu praful se sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, untul la temperatura camerei, iaurtul, faina, praful de copt si esenta de vanilie, mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia astfel rezultata o punem in forme de briose, unse cu ulei si tapetate cu faina.

Le dam la cuptor pentru cca 15 minute, la foc mediu.

Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se racoreasca si cu ajutorul unui cutit le desprindem de pe margini si le scoatem din forme.

Deasupra punem putina nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca si crema de vanilie