Inimioare cu cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 8841 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia --> http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-cascaval-55366.html
Ies circa 30 de inimioare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina;
  • 125 g unt;
  • jumatate de plic praf de copt (5 g);
  • sare;
  • 100 g cascaval De Familie de la Delaco;
  • doua linguri smantana;
  • o forma de inimioara pentru decupat;
  • un ou pentru uns;
  • cascaval pentru presarat pe deasupra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cascaval:

Faina se amesteca cu untul.

Se adauga praful de copt, cascavalul ras, sarea si smantana si se framanta astfel incat sa se obtina un aluat care sa se poata intinde usor, dar sa nu fie prea moale. Aluatul se pune la frigider pentru 30 de minute.

Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Aluatul se intinde pe masa de lucru unsa cu ulei cu ajutorul unui sucitor. Se decupeaza inimioarele, care se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou batut, in care se pune un praf de sare, si se presara cascaval ras pe deasupra. Se introduce tava la cuptor, la foc mediu, pana cand se rumenesc usor. Se iau imediat din tava pentru a nu se arde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie