Inimioare cu crema de capsuni

de Michelle in Prajituri, 17 Feb 2010 | 4440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Ingrediente crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  •  nuca cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu crema de capsuni:

Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit

Crema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar,se lasa la racit,se bate frisca si se amesteca cu budinca.

Blatul se taie in forma de inimioare

Inimioarele se taie in doua se umplu cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

TIPS-URI

1

se lasa la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dnelutza 1

20.02.2010, 13:52

Hmmm, bune tare inimioarele astea, deja simt gustul de cocos

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:57

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere si dulceata de prune