Inimioare din biscuiti

de Julie in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 6941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 50 g alune
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar farin
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte dulce
  • esenta de rom
  • un plic gelatina rosie pentru decor (Tort gelee- Dr.Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din biscuiti:

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam  zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem si ciocolata topita. Amestecam bine. Daca nu s-a legat cum trebuie , mai adaugam lapte. Trebuie sa iasa o pasta mai groasa.

Pentru a da forma de inimioara eu am folosit folia de la o cutie de bomboane milka inimioare .Puteti incerca sa dati si alte forme.

Deasupra inimioarelor am turnat  gelatina rosie, preparata conform instructiunilor de pe pachet.

Rapid, usor si de efect!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata, spritate