Italian Trifle

de articook in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 7964 vizualizari

 

Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de
vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • crema de vanilie
  • ciocolata de cea mai buna calitate
  • piscoturi
  • cafea
  • caramele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian Trifle:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata. Se poate pune si o caramea deasupra si e gata! Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Italian Trifle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

articook 1

09.06.2010, 16:44

merci, o singura data l-am facut si era super bun, ar trebui sa il mai fac

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 22:12

super!!!ceea ce am remarcat prima oara au fost pozele, ai niste poze f reusite, se vede ca te pasioneaza fotografia, felicitari!!!!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:26

mmm...buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]