Izmene intoarse

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 23 Oct 2014 | 26601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 2 ling zahar
  • 100 gr apa calda
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Izmene intoarse:

Amestecam toate ingredientele si se face un aluat nu foarte tare si il lasam sa se odihneasca 10 minute.Intindem aluatul cu sucitorul pe masa de lucru pe care am presarat faina.Se taie dreptunghiuri,se cresteaza fiecare dreptunghi pe mijloc si se scoate un capat prin taietura din aluat.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe prosop de hartie si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Izmene intoarse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (36)

DenniBia 1

24.10.2014, 21:25

eu stiam ca se numesc ciurigăi

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

AndreeaCiobanu 1

17.10.2018, 17:33

La noi se numesc "pizdulici"(Patarlagele Buzau) 😂😂😂

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte, piure de mar, granola si fructe de padure