Kievskaia

de Lau in Pui, 28 Mar 2012 | 10430 vizualizari

 

by miha,multumesc pentru reteta nu ma asteptam sa iasa asa de bune

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt aromat
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kievskaia:

 

Pieptul de pui se bate bine si se subtiaza  ca pentru snitele(cand il batem punem o folie alimentara deasupra, astfel evitam sa se rupa pieptul cand i lbatem)

Se sareaza,se adauga o bucata de unt intarit si rulam astfel incat untul sa fie bine impachetat inauntru,

Se trece ruloul prin faina,oul batut,pesmet si repetam inca o data operatiunea,

Se prajeste fiecare rulou in uleiul bine incalzit,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]