Kinder "Milch Schnitte"

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 20071 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri mari de cacao
  • 3 linguri miere
  • coaja de la o lamaie
  • praf de copt
  • 100 ml ulei

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina alimentara
Portii: 18
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder "Milch Schnitte":

Batem albusurile cu un praf de sare ,zaharul si zaharul vanilat ,adaugam pe rand galbenusurile,coaja de lamaie,mierea ,uleiul si faina amestecata cu cacaua si praful de copt cernute.

Dam la cuptor pentru 35 de min(testul scobitorii).Cand este rece il taiem in doua.

Pentru crema hidratam gelatina in 50 ml apa rece.Batem frisca nu foarte tare impreuna cu esenta de vanilie,adaugam mierea si gelatina hidratata.

Punem crema intre foi si o lasam la frigider pana se intareste.

Taiem prajitura felii potrivite(nici prea groase,nici prea subtiri) si decoram cu glazura de ciocolata.(optional)

Noua ne place mult ciocolata dar merge foarte bine si fara glazura.





Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder "Milch Schnitte"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Cris2711 1

27.09.2013, 11:48

cum arata!

marcelika 1

27.09.2013, 23:55

la favoriteeee !!!

Lavinia 1

28.09.2013, 09:53

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandişpan cu cireşe şi coacăze roşii