Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:)

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 7902 vizualizari

 

Aceste fursecuri de Craciun le-am pregatit pentru prima data.Eu le-am facut sub forma de Cookies ca asa imi plac mai mult.Si acum hai sa trecem la scris reteta:).

 

INGREDIENTE

    • 300 gr. faina
    • 1 lingurita de bicarbonat
    • 300 gr. alune macinate
    • 300 gr. zahar
    • 1 varf de sare
    • 1 lingurita scortisoara
    • 2 oua
    • 200 gr.margarina sau unt (eu am preparat cu unt:) )
Pentru ornat:
  • nuca macinata
  • dulceata
  • ciocolata menajera
  • jumatati de nuci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:):

Se amesteca toate ingredientele,eu le-am mixat.Aluatul se pune la rece pentru vreo 2-3 ore.

Se intinde apoi cu sucitorul ,cu o grosime de circa 3 cm,apoi cu un pahar se formeaza fursecurile.

Se aseaza una langa cealalta pe o tava acoperita cu hartie de copt,daca nu aveti merge si unsa cu margarina.

Se adauga circa 10 -12 minute la 200° Celsius.

Apoi se scot de la cuptor, se dau prin dulceata incalzita pe aragaz, apoi se dau prin nuca macinata.Apoi se reaseaza din nou una langa cealalta pe tava.

Ciocolata se topeste intr-o craticioara pe aragaz ,apoi se orneaza deasupra,si se pun jumatati de nuca de decor.

Pofta buna!

Se pregatesc cu cateva saptamani inainte de Craciun!

TIPS-URI

1

nuca

2

dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]