Lamai umplute cu ton

de SanatateAcasa in Ton, 24 Mai 2012 | 4965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai medii,
  • putin piper negru macinat,
  • 2 fire de ceapa verde ( se va folosi doar partea verde),
  • 2 linguri cu masline verzi tocate rondele si fara samburi),
  • sucul de la o jumatate de lamaie,
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 rosii cherry prospecte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu ton:

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul  folosindu-se o lingura.

Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie pe din doua, apoi jumatatile se toaca iar pe din doua. Se inlatura miezul rosiilor. Se amesteca tonul cu ceapa verde, cu suc de lamaie proaspat, piper negru macinat si rosiile cherry tocate, dar si cu maslinele tocate rondele.

Se iau apoi jumatatile de lamai si se umplu cu mixtura obtinuta, va puteti ajuta de o lingura.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de sare, intrucat maslinele au deja sare.

2

Ingredientele sunt pentru 4 aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]