Lamai umplute cu ton

de SanatateAcasa in Ton, 24 Mai 2012 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai medii,
  • putin piper negru macinat,
  • 2 fire de ceapa verde ( se va folosi doar partea verde),
  • 2 linguri cu masline verzi tocate rondele si fara samburi),
  • sucul de la o jumatate de lamaie,
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 rosii cherry prospecte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu ton:

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul  folosindu-se o lingura.

Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie pe din doua, apoi jumatatile se toaca iar pe din doua. Se inlatura miezul rosiilor. Se amesteca tonul cu ceapa verde, cu suc de lamaie proaspat, piper negru macinat si rosiile cherry tocate, dar si cu maslinele tocate rondele.

Se iau apoi jumatatile de lamai si se umplu cu mixtura obtinuta, va puteti ajuta de o lingura.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de sare, intrucat maslinele au deja sare.

2

Ingredientele sunt pentru 4 aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste