Langosi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2010 | 30180 vizualizari

 

by Laura Sava... multumesc fata minunata! Sunt grozave!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • - 500 ml. apa calduta
  • - 1 lingura sare
  • Maia:
  • - 25 g. drojdie proaspata
  • - 1 lingurita zahar
  • - putina apa calduta  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi:

Se pregateste mai intai maiaua:

Drojdia se amesteca cu apa calduta si cu o lingurita zahar, se pudreaza cu faina si se lasa la crescut la loc caldut.

Cand a crescut se amesteca cu faina, sarea si apa calduta pana aluatul devine moale si lipicios. Se lasa la crescut, apoi cu manile unse cu ulei, il desprindem din vas si il rasturnam pe masa unsa, portionandu-l in turtite micute sau cum dorim, ne putem ajuta de o lingura, prajim si servim langosi atat de pufosele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]