Langosi cu branza telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 17517 vizualizari

 

a fost un soi de provocare, stiam de aici ca voi avea ceva de furca cu aluatul. Lipicios tare dar atat de bun rezultatul final....! http://www.bucataras.ro/retete/langosi-cu-branza-sarata-ca-la-mama-43519.html

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 30 ml ulei de incorporat in aluat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ulei pentru uns si prajit
  • faina cat cuprinde (peste 500g)
  • Umplutura:
  • cca 100g branza telemea de vaci
  • cca 100g branza telemea de oi
  • 1 baton crema de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza telemea:

Aluatul se framanta amestecand toate ingredientele enumerate.

Se prepara umplutura, amestecand cele doua tipuri de branza cu crema de unt.

Impartim aluatul in 6, ungem masa de lucru cu ulei pentru ca aluatul este extrem de lipicios. intindem cu mana aluatul, pe jumatate din suprafata acestuia punem branza intr-un strat consistent si acoperim cu jumatatea ramasa.

Presam marginile cu atentie sa nu curga branza in timpul prajirii!

Intr-o cratita punem ulei (cam de doua degete) si lasam sa se incinga bine.

Prajim langosii la foc potrivit,pe ambele parti.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti