Lasagna

de madi_marin in Lasagna, 27 Feb 2010 | 9400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 9 foi lasagna
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 150-200 g cascaval ras marunt
  • condimente pentru carne tocata
  • condimente pentru carnea de porc
  • condimente pentru pizza
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul de rosii, se mai da un pic in fiert si se da deoparte.

Foile de lasagana se fierb pe rand cam 5 minute fiecare , in apa sarata si cu putin ulei.

Se aseaza intr-un castron termorezistent straturi alternative de foi, carne si cascaval ras. Ultimul strat sa fie de foi peste care se presara cascaval.

Se da castronul la cuptor pana cand lasagna capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagne con spinaci