Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii

de Ina in Lasagna, 7 Mar 2013 | 11735 vizualizari

 

Reteta preluata din revista Libertatea pentru femei, preparata la rugamintea lui Mutulica :D Ne-a placut foarte mult !

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu foi de lasagna
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri cu smantana
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 litru suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru servire:
  • cascaval ras
  • busuioc maruntit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii:

Tocam una din cepe si o calim in 2-3 linguri de ulei . Adaugam sucul de rosii ( de preferat preparat in casa ) , usturoiul pisat , sare si piper. Lasam la fiert 15 minute. 

Mixam branza de vaci cu cealalta ceapa tocata. 

Ungem un vas termorezistent cu ulei si asezam un strat de foi de lasagna. Acoperim foile de lasagna cu un strat de branza, apoi cu sos de rosii  si tot asa, pana terminam ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de suc de rosii. 

Dam la cuptor pentru 30- 40 minute, pana ce foile de lasagna se inmoaie si se valuresc .

Presaram deasupra cascaval ras si busuioc  maruntit, mai lasam 5 minute la foc iute in cuptor si servim . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]