1.Am pus la incins untul si ulei de masline.
2.Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit,pana a devenit transparenta,apoi am adaugat spanacul spalat si tocat mai mare,am pus putina sare si capac si am lasat sa scada toata zeama.
3.Intr-un bol am pus spanacul,ricotta,oua,sare,piper,nucusoara,5lg parmezan ras si am mestecat bine.
4.Am taiat mozzarella cubulete mici.
5.Am pus intr-o tava putina compozitie de spanac si 3 lg de ulei de masline,apoi foile de lasagnie,iar compozitie de spanac,apoi mozzarella si am presarat parmezan ras....am continuat pana cand am terminat cu spanac,mozzarella si parmezan ras.
6.Am dat la cuptorul incins,la 180° pentru 30-40 de minute pana se rumeneste.
Serviti calda.Pofta buna.
1
Puteti sa dati mozzarella si pe razatoarea mare.
2
Puteti folosi si sos bechamel,sa fie putin mai moale.