Legume cu risoni

de katty in Mancaruri de post, 7 Apr 2016 | 5125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 morcov
  • 1/2 conserva de rosii mixata
  • 50 gr risoni
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc macinat
  • oregano macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu risoni:

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. Curatam dovleceii si vanata de coaje si le taiem in cuburi mai mari. Scurgem conserva de ciuperci. Curatam morcovul si il taiem rondele subtiri. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem rondelele de morcov si ceapa. Amestecam usor si lasam pana incep sa se inmoaie. Adaugam cubuletele de vanata si dovlecei, lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam conserva de ciuperci. Stingem cu apa calda cat sa acopere legumel si punem foile de dafin. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam conserva de rosii, ardeiul gras, risoni, sare, piper, busuiocul si oregano. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute,  amestecand usor, ocazional, pana risoni absorb toata apa. Servim mancarea atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu risoni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume și brânză tofu pe foi crocante