Legume cu risoni

de katty in Mancaruri de post, 7 Apr 2016 | 5574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 morcov
  • 1/2 conserva de rosii mixata
  • 50 gr risoni
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc macinat
  • oregano macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu risoni:

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. Curatam dovleceii si vanata de coaje si le taiem in cuburi mai mari. Scurgem conserva de ciuperci. Curatam morcovul si il taiem rondele subtiri. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem rondelele de morcov si ceapa. Amestecam usor si lasam pana incep sa se inmoaie. Adaugam cubuletele de vanata si dovlecei, lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam conserva de ciuperci. Stingem cu apa calda cat sa acopere legumel si punem foile de dafin. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam conserva de rosii, ardeiul gras, risoni, sare, piper, busuiocul si oregano. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute,  amestecand usor, ocazional, pana risoni absorb toata apa. Servim mancarea atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu risoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

14.04.2016, 16:17

vin si eu sa pap

mamaieelena 1

14.04.2016, 18:38

simona72 1

15.04.2016, 19:54

Foarte buna!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]