Spalam legumele bine . Putem sa le curatam de coaja sau nu in functie de cum ne place .Taiem dovlecelul si vanata felii de 1/2 de cm , iar ciupercile in felii subtiri .Turnam uleiul si sosul de soia peste legume , le punem intr-un vas termorezistent  , adaugam tofu taiat cubulete mai mari si le dam la cuptor .
Intre timp pregatim sosul .
Punem susanul intr-o tigaie uscata la foc mic  . Lasam cateva minute , amestecand ,avand grija sa nu ardem  susanul . Dam jos , il lasam sa se raceasca si il macinam bine ..Turnam uleiul si il mixam pana  obtinem o pasta .Adaugam usturoiul maruntit , mustarul , zeama de lamaie , sare  ,piper  si 2-3 linguri de apa . Mixam pana obtinem consistenta unui sos .Tocam fin patrunjelul si il adaugam la sos . 
Punem legumele pe farfurii si turnam deasupra sos .