Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Noi 2016 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii medii
  • 1 pastarnac
  • sare/piper
  • sare de telina
  • ulei de masline
  • 50 grame branza de capra
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare, piper si sare de telina deasupra si se amesteca usor. 

Se transfera intr-o tava pentru cuptor si se coc 20 de minute, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie nonaderenta, apoi se adauga ouale, pe rand, avand grija sa ramana separate intre ele. Se presara sare si piper, se acopera tigaia cu un capac si se lasa, la foc mediu spre mic, 3-4 minute, pana cand galbenusurile devin opace, iar albusurile sunt crocante. Se transfera cu grija pe o farfurie.

Se asaza legumele pe farfurii, se presara branza de capra deasupra si se servesc cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ardei gras