Legume la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 5430 vizualizari

 

Ei, după atâta cărnăraie, a venit și rândul legumelor. Simplu și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • brocoli un buchet,
  • conopidă o bucată mică,
  • morcov o bucată,
  • ardei kapia o bucată,
  • dovlecel o bucată,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • piper proaspăt măcinat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Zepter:

Legumele se curăță, se spală, se mărunțesc, se asezonează de mirodenii, apoi se așează artistic în minunatul vas Zepter, se acoperă și se lasă la foc mic până ce termocontrolul ajunge în zona verde. cca. 15 minute. În acest moment se oprește focul și se lasă la gătit, fără foc, ca. 30 de minute, până ce indicatrul de pe termocontrol, ajunge în zona maronie. Legumele își păstează gustul, un pic crocante, dar savuroase. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]